fbpx
Akik a sikert jelentik

Bemutatkozik a Panelvillanyszerelés

Réges-régen, egy messzi-messzi galaxisban…

Na jó nem. 2011-ben született egy döntés egy panellakás konyhájában, és elindult egy családi vállalkozás. Az ötlet, hogy együtt dolgozzunk, édesapánk érdeme, aki kiábrándulva a nagy beruházások akkori “nemfizetős” világából, a lakossági ügyfelek, azon belül is a panellakások irányába fordult.

Azóta eltelt jó pár év (mikor e sorokat írom, pontosan 10 év), és már közel 2000 lakás elektromos hálózat felújításánál segédkeztünk. Kollégák jöttek, csapatok alakultak, akikkel a munka hatékonyabbá, a vállalási határidő rövidebbé vált, a lehetőségeink pedig bővültek.

Sok minden igen, de a cél nem változott: reális áron nyújtunk precíz, pontos és profi szakmunkát, biztonságos és minden igényt kielégítő villanyhálózatot építünk a megrendelőinknek.

Folyamatos és naprakész információkért kövess minket Facebook oldalunkon

Ha megkeresel minket, velünk találkozhatsz, mi keresünk majd:

Panelvillanyszerelő Horváth Tamás

Horváth Tamás

Panelspecialista villanyszerelő
ELMŰ (most már eON) Ajánlott Szerelő
Érintésvédelmi felülvizsgáló
EPH jegyzőkönyv

Panelvillanyszerelés Bara-Horváth Péter

Bara-Horváth Péter

Panelspecialista villanyszerelő
ELMŰ (most már eON) Ajánlott Szerelő
Teljesítménybővítés
Villamos Biztonsági Felülvizsgáló

32 értékelés alapján.
Zsuzsa Antal
Zsuzsa Antal
2022.10.23.
Megbízható és minőségi munka! Péter mindenben a rendelkezésemre állt, minden kérésemet hezitálás nélkül kezelte a lehető legrugalmasabb módon! Csak ajánlani tudom!
Sándor Nagy
Sándor Nagy
2022.09.11.
Korrekt, rugalmas, pontos, precíz ezekkel tudnánk jellemezni munkájukat! Nagyon elégedettek vagyunk az elvégzett munkájukkal!
Norbert Novák
Norbert Novák
2022.09.08.
Hol is kezdjem. Csak pozitívat írhatok. Egy 70-es években épült panellakás teljes felújítását végezték. Petiék gyorsak, pontosak, kedvesek, közvetlenek, érthetően elmagyaráznak mindent, rugalmasak, és remek, tiszta, profi munkát végeznek. Minden hülye kérésünket teljesítették, és remek ötleteket adtak a felmérésnél. Érkezésük előtt volt egy parkettázás, amit bár letakartunk hogy nyugodtan dolgozhassanak, de extrán ügyeltek rá. Sehol egy hiba. Kaptunk máshonnan olcsóbb és drágább ajánlatokat is, de a korábbi véleményeket elolvasva és a videóikat megnézve csak velük tudtuk elképzelni a munkát. Nem mellesleg teljesen versenyképes áron dolgoznak. Papíron 5 napi munkát 3 nap alatt ledaráltak. Ami a szűk határidőnkre való tekintettel nagyban segítette a költözésünket és a további munkákat. Első nap mindent megbeszéltünk, és ha közben bármi felmerült, kerestek és egyeztettünk. Folyamatos volt a kommunikáció. A munka végeztével kaptunk egy videót is hogy mi merre hogyan van a lakásban, ezt érdemes elmenteni hogy később ha felmerül kérdés, kéznél legyen. Van bennük valami ami bizalmat sugároz, és valóban elhiszed hogy ők bizony szakemberek. A munka végeztével amúgy sem lesz efelől kétséged :) Most van egy jövőbiztos lakásunk, biztonságos, teljesen felturbózott elektromos hálózattal. Boldogok vagyunk, a konyha és fürdőfelújításkor újfent keresni fogjuk őket. Nézzétek őket youtubeon és tiktokon is, minőségi kontent :) Köszönjük Srácok itt is!
Pelsőczi Sándor
Pelsőczi Sándor
2022.08.03.
A lakás komplett villamoshálózatának cseréjében kértük a segítségüket. Nagyon profik, pontosak, gyorsak és nem mellesleg jó fejek. Ezútok is köszönjük srácok!
Balázs Csernenszky
Balázs Csernenszky
2022.07.28.
Péter lakásunkban alumínium vezetékeket váltotta ki. Minden alkalommal pontosan érkezett, precízen és szépen dolgozott. Az ütemtervet maximálisan tartotta. A munkát magyarázattal és leírással adta át, így tudjuk, hogy az új vezetékek hol futnak a falban. (ez hasznos információ lehet a furásoknál). A céget csak ajánlani tudom. Köszönjük a munkát!
Zoltán Nagy
Zoltán Nagy
2022.07.11.
Attila Csikós
Attila Csikós
2022.07.01.
Nagyon szépen és lelkiismeretesen dolgoztak, érződik, hogy nekik ez szenvedély is, nem csak munka. Könnyedén megoldották az összes egyedi kérésünket, megfelelően lekommunikáltak mindent és kifejezetten segítőkészek voltak, tanácsaikkal nagyban segítették a végeredményt. Nálunk egy teljeskörű villanycserét végeztek a lakásban, bevéséssel és internet végig vezetéssel. A kábelezés nagy része a padlóban lett elvezetve, amit előtte felszedtünk. Az alumínium kábelek elbontása értelemszerűen nagy pusztítással járt egyes válaszfalaknál, de végül a munkaterületet tisztábban adták át, mint ahogy megkapták. Gyorsabban is haladtak a munkákkal, mint ahogy előzetesen tervezték, 5 napból végül 3 lett. Más szakemberek - pl. hidegburkoló, aki azért több felújítást látott már, mint mi - is dicsérték a munkájukat. Átadás-átvételhez kaptunk egy jó minőségű dokumentációs videót, amely részletezi, hogy milyen kábel merre lett vezetve: talán mondanom sem kell, hogy rendkívül hasznos. Mi nagyon meg vagyunk elégedve a munkájukkal, mindenkinek csak ajánlani tudjuk őket!
Sándor Misánszki
Sándor Misánszki
2022.07.01.
Rugalmas, korrekt csapat! Maximálisan ajánlom Őket! Köszönöm!
Róbert Szabó
Róbert Szabó
2022.06.19.
Nagyon profi csapat, úgy érzem jól döntöttem hogy őket választottam a lakás teljes vezetékhálózatának felújítására. Péter már a munka felmérése során profi szakember benyomását keltette, aki tudja mit csinál. Az árajánlat kidolgozottága is csillagos 5-ös. Látszott, hogy olyan csapattal van dolgom, akik a sok évi rutinnak köszönhetően könnyen vesznek bármilyen akadályt ami esetleg felmerülne a munka során. Attila a munka megkezdésének reggelén pontosan érkezett, majd az előre megbeszélt időben el is készült a felújítással. Bármilyen kérdésem merült fel, készséggel megválaszolta. Bátran ajánlom őket. :)
László Székely
László Székely
2022.05.28.