Akik a sikert jelentik

Bemutatkozik a Panelvillanyszerelés

Réges-régen, egy messzi-messzi galaxisban…

Na jó nem. 2011-ben született egy döntés egy panellakás konyhájában, és elindult egy családi vállalkozás. Az ötlet, hogy együtt dolgozzunk, édesapánk érdeme, aki kiábrándulva a nagy beruházások akkori „nemfizetős” világából, a lakossági ügyfelek, azon belül is a panellakások irányába fordult.

Azóta eltelt jó pár év (mikor e sorokat írom, pontosan 10 év), és már közel 2000 lakás elektromos hálózat felújításánál segédkeztünk. Kollégák jöttek, csapatok alakultak, akikkel a munka hatékonyabbá, a vállalási határidő rövidebbé vált, a lehetőségeink pedig bővültek.

Sok minden igen, de a cél nem változott: reális áron nyújtunk precíz, pontos és profi szakmunkát, biztonságos és minden igényt kielégítő villanyhálózatot építünk a megrendelőinknek.

Folyamatos és naprakész információkért kövess minket Facebook oldalunkon

Ha megkeresel minket, velünk találkozhatsz, mi keresünk majd:

Panelvillanyszerelő Horváth Tamás

Horváth Tamás

Panelspecialista villanyszerelő
ELMŰ (most már eON) Ajánlott Szerelő
Érintésvédelmi felülvizsgáló
EPH jegyzőkönyv

Panelvillanyszerelés Bara-Horváth Péter

Bara-Horváth Péter

Panelspecialista villanyszerelő
ELMŰ (most már eON) Ajánlott Szerelő
Teljesítménybővítés
Villamos Biztonsági Felülvizsgáló

Kiváló
49 vélemény alapján
Ádám Süle
Ádám Süle
2023.07.08.
Panellakás villamos hálózatának teljes felújítását vállalták el. Rutinos, megbízható csapat, a megbeszélt határidőkhöz és a szerződésben leírtakhoz maximálisan tartották magukat. A kommunikáció végig hibátlan volt, a kivitelezés szintén. Bátran ajánlom őket, első osztályú munka korrekt áron ????
Norbert Nagy
Norbert Nagy
2023.07.06.
Nem volt olcsó (más se csinálta volna meg jóval olcsóbban) , de hamar kaptam időpontot a felújításra és gyorsan meg is csinálták a munkát. A lakást rendezetten adták vissza, a kivitelezést a megbeszéltek alapján végezték el és kaptam teljes dokumentációt is a kivitelezésről.
Jankó Béla
Jankó Béla
2023.07.03.
Én ugyan nem dolgoztattam velük (mert távol lakunk és nem is panelben), de mindenképpen szeretném kiemelni a rendkívül figyelmes és segítőkész hozzáállását Bara Horváth Péternek. Ez azért is lényeges, mert nem is dolgoztak nálunk, és ennek ellenére, úgymond ismeretlenül is, az összes általános jellegű kérdéseimre pontosan és minden részletre kierjedően válaszolt, és ráadásul azonnal, vagy 1-2 napon belül. Ez azért is nagyra értékelendő, mert manapság még azok a szakik sem túl kommunikatívak, akik el is vállalják a munkát... Szóval, le a kalappal! Még több ilyen hozzáállású szakember kellene! Ajánlani fogom a panelben lakó ismerőseimnek! :-)
Vakarcs01
Vakarcs01
2023.05.10.
Kiváló szakemberek, jó és pontos munkavégzés. Minden a vállalt határidőre elkészült
András Oláh
András Oláh
2023.05.02.
Mindenben tartották magukat az előre megbeszélthez (árban is), a 3-5 napra tervezett felújítást 3 nap alatt végezték el. Korrekt áron dolgoztak. Időben megelentek és egy problémára több megoldást is felkínáltak. Köszönöm, szép munka
Imre Borbás
Imre Borbás
2023.04.30.
Amper és Fázisbővítést kértem egy panel lakáshoz, ami rendben el is készült. Köszönöm a munkát.
Nemcsics Botond
Nemcsics Botond
2023.04.22.
Panel lakás elektromos hálózatához a legmegfelelőbb csapat. Gyorsan, szépen, pontosan dolgoznak. Csak ajánlani tudjuk őket.
Kornel Klinec
Kornel Klinec
2023.04.22.
A legjobb vállalkozók közé sorolom őket akikkel eddig találkoztam, a hozzáállás és a munka terén is. Megvalósították azt, hogy a leendő otthonom biztonságos, korszerű és kényelmes legyen. U.I.: Külön köszi Attila
fuzi gabor
fuzi gabor
2023.03.15.
Pétert csak ajánlani tudom mindenkinek. Remek szakember aki kiválóan kommunikál, pontosan tartja a megbeszélt időpontokat. A panellakások felépítése a kisujjában van, pontosan tudja, hogy hol futnak a régi vezetékek. Mindenhol áthúzta a hálózatot, ahol más villanyszerelő vésne, hornyot marna.
Sándor Kun
Sándor Kun
2023.02.05.
Rendkívül pontos precíz, profi hozzáállás , és magas minőségű munka. Mindenkinek jószívvel ajánlom!